Goedendag!

k ben Connie Geel en sinds 1996 run ik tache de beauté met passie voor mijn vak en een brede interesse in gezondheid. Naast de STIVAS-opleiding voor professionele schoonheidsspecialisten heb ik allerlei cursussen, workshops en trainingen gevolgd ter ondersteuning en uitbreiding van mijn vakkennis. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en gezondheid bezoek ik tevens regelmatig vakbeurzen en congressen.

 

Al deze opgedane kennis heeft mij persoonlijk geïnspireerd in mijn dagelijks leven. Koken is bijvoorbeeld altijd een van mijn hobbies geweest en tegenwoordig ligt mijn focus op gezonde voeding. Een andere hobby is het uitoefenen van de chinese Tai Chi Chuan, een interne krijgskunst. Beide hobbies kenmerken zich door grote voordelen op de gezondheid en daarmee onlosmakelijk gelinkt aan het krijgen en behouden van een stralende huid.

Mijn missie: voor iedereen een gezonde mooie huid. Uw huid is immers het grootste orgaan van uw lichaam en moet een leven lang meegaan.

Wilt u ook een betere huid? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak, voor adviezen of voor het ophalen van producten. Echter, omdat ik mijn behandelingen in alle rust voor de klant wil geven, ben ik niet alle tijden bereikbaar. Probeer het later dan nog eens of laat een bericht achter, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Vraag het Connie. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvend advies van Connie. Klik hier en stel uw vraag.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen!

Stop the pain

Don’t agree to tolerate the pain. Stop by for a free examination and medical counsoling.

The best care is on your side

Innovative Equipment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ullamco

Personal Treatment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ullamco

Focused Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ullamco

Surgical Implants

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ullamco

Clients share their experience

I could barely walk, sit or stand when I found my way into Dr. Leibovitz's clinic. I had seen some other chiropractors, but it was only in this clinic that I had gotten real help with my issues.
Sophie Grant
Dr. Leibovitz sent me for an MRI and my results showed a bulging disk and a herniated disk. The treatment I received helped solve all my back pains. I can't believe what an improvement.
James Stinger
the staff at Dr. Leibovitz is wonderful. Now I can come back to all my favorite sports activities and drag my husband to whatever jogging marathons are available locally.
Amy Winter

Need our care?
Please call us:

+65 (0) 3 698 558

We would love to see how we can help you solve your neck and back problems in the best pain free methods