Pro Power Peel

Dermalogica’s meest krachtige en snelle gepersonaliseerde peeling.

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden. Wanneer dit gebeurt, wordt de huidskleur en -textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe.

Professionele peelings die ontwikkeld zijn voor applicatie door geschoolde huidprofessionals, zoals de Pro Power Peel, zijn een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen zoals het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Omdat de gezondheid van de huid centraal staat, geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en -vernieuwing en daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden en minder invasief zijn. Dit in tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.

De Pro Power Peel collectie bestaat uit een serie van producten van verschillende formules en natuurlijke zuren en biedt de klant een volledig gepersonaliseerde peeling aan:
–  UltraBright Peel: verheldert en hydrateert;
–  AdvancedRenewal Peel: vermindert pigmentschade en fijne lijntjes en rimpels;
–  PowerClear Peel: pakt onzuiverheden en roodheid aan. 

Tarieven

Download hier onder onze uitgebreide tarievenlijst.

 

Skin Care by Connie Geel   |  This website is produced by eurodoq.com