Hallo!

Ik ben Connie Geel en sinds 1996 run ik Tache de Beauté met passie voor mijn vak en een brede interesse in gezondheid. Naast de STIVAS-opleiding voor professionele schoonheidsspecialisten heb ik allerlei cursussen, workshops en trainingen gevolgd ter ondersteuning en uitbreiding van mijn vakkennis. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en gezondheid bezoek ik tevens regelmatig vakbeurzen en congressen.

Al deze opgedane kennis heeft mij persoonlijk geïnspireerd in mijn dagelijks leven. Koken is bijvoorbeeld altijd een van mijn hobbies geweest en tegenwoordig ligt mijn focus op gezonde voeding. Een andere hobby is het uitoefenen van de chinese Tai Chi Chuan, een interne krijgskunst. Beide hobbies kenmerken zich door grote voordelen op de gezondheid en daarmee onlosmakelijk gelinkt aan het krijgen en behouden van een stralende huid.

Mijn missie: voor iedereen een gezonde mooie huid. Uw huid is immers het grootste orgaan van uw lichaam en moet een leven lang meegaan.

Wilt u ook een betere huid? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak, voor adviezen of voor het ophalen van producten. Echter, omdat ik mijn behandelingen in alle rust voor de klant wil geven, ben ik niet alle tijden bereikbaar. Probeer het later dan nog eens of laat een bericht achter, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.


Connie heeft de status van Dermalogica Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen. 

U bent dus verzekerd van een complete Dermalogica ervaring.


Skin Care by Connie Geel   |  This website is produced by eurodoq.com